woensdag 12 oktober 2016

Pittige KATRIEN


Eerlijk is eerlijk... Onze KIP KATRIEN is een pittig ding :-) Ze kan je zo eigenwijs aankijken dat je wel moet lachen. Luisteren doet ze al helemaal niet en weglopen maar als te graag. Ze heeft trouwens een stemmetje met een bibber erin dus je hoort haar altijd en overal bovenuit. 

Onze KATRIEN is trouwens dol op "ROZENBLAADJES". En omdat we nog altijd bloeiende rozen in de tuin hebben krijgt ze dan ook regelmatig de uitgebloeide bloemen.  

Laatst hadden we OPEN-DAG, zoals jullie weten staat ons huis te koop. Uiteraard was onze KATRIEN ook van de partij. Om te voorkomen dat de dames en heer (KIPPEN) zich zouden misdragen was het hele spul ten tijde van de OPEN-DAG opgesloten in het nachthok. Beledigd dat ze waren, het ging namelijk anders dan anders. En wisten jullie al dat KIPPEN daar niet tegen kunnen? Het zijn ten voeten uit "gewoontedieren".

Eenmaal aan de keukentafel gezeten moesten manlief en ik wachten op ons eventuele bezoek. Vanuit de schuur klonk er een stem als van een misthoorn :-) Drie keer raden wie dat was? Kuch...

LIEFS vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE...