donderdag 10 november 2016

Verandering in het VOORHUIS (1)


Toen we hier kwamen wonen vonden we het zo leuk dat de woonkamer gelegen is in het VOORHUIS. En zo is het echt, het voorste deel is een op zichzelf staand huisje :-) Daarachter vormt zich de bredere body.

We hebben hier veel bijzondere herinneringen liggen. En dan met name van de wintertijd. Het is bij uitstek de plek om op een koude winterdag de wereld te aanschouwen vanuit de erker.

Het was eens op zo'n winterdag in 2014 dat er sneeuw lag. En plots kwam daar een venijnige ijzel-regen overheen. De hele straat (die een lichte bolling heeft) glom en twinkelde zo bijzonder. Als je in dit beeld dan nog een paar van die typische Groningse huisjes plakt kom je uit in de winterse tekeningen van ANTON PIECK. Het had zoveel sfeer.   

Op dit moment veranderd alles hier met de dag met oog op onze komende verhuizing. Daarom nog een laatste berichtje vanuit het VOORHUIS :-) 

LIEFS vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE...   
Bronvermelding: tekening gemaakt door ANTON PIECK; http://www.antonpieck.eu