vrijdag 23 december 2016

Wij gaan verhuizen - Laatste bericht


De tellers staan op 0, de tijd is verstreken. Hiermee sluiten wij een fase in ons leven af. Een fase waarin wij woonden in een Klein Gronings Huisje. Wij gaat vertrekken en hiermee komt ook meteen een einde aan deze weblog...

Wij zijn dit dagboek ooit begonnen met de verhuizing uit de Randstad naar de provincie Groningen.
Met dit digitale dagboek konden wij familie, collega, kennis en vriend op de hoogte houden.

De blog bleef tot onze verrassing ruim 8 jaar lang bestaan (alleen het begin van onze avonturen ging digitaal verloren door veranderingen destijds bij de eerste versie) en er volgden meer geĂ¯nteresseerden en volgers.

Er kwamen berichten over ons dagelijks leven, de dingen die wij meemaakten, de veranderingen die volgden. De nieuwigheden zoals moestuinieren, kippen houden, op houtfornuizen koken, taarten bakken, kamperen en het bezit van een heus groot stuk land.

Maar zoals jullie de laatste tijd hebben kunnen lezen zijn het land en ons huis verkocht, is de inboedel ingepakt en zijn wij klaar voor vertrek.

Wij willen iedereen langs deze weg hartelijk danken voor het volgen van onze weblog. Dank voor jullie support en inspiratie voor onze blogberichten. Maar ook onze grote dank voor al jullie hartverwarmende reacties!

Hieronder een laatste groet vanuit ons "Kleine Groningse Huisje."

Marcel en Suzanne
En voor wie meer wil zien, kan HIER klikken voor onze nieuwe website.